ANALIST CREDITE PERSOANE JURIDICE

ALPHA BANK ROMANIA

26-06-2008 | EXPIRA LA 02-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va contribui efectiv la organizarea si conducerea activitatii sucursalei, la promovarea produselor, serviciilor si imaginii Alpha Bank in plan local, la coordonarea si motivarea unei echipe de profesionisti si identificarea oportunitatilor de dezvoltare a business-ului; el/ ea va identifica si propune solutii financiare adaptate nevoilor clientilor si va stabili / dezvolta relatii profesionale de durata cu acestia.


CERINTE

Licentiat/a al/a unei facultati cu profil economic;
Experienta profesionala in activitatea de creditare/ analiza financiara raportata la segmentul persoane juridice, preferabil in cadrul sistemului bancar;
Cunoasterea standardelor financiare IAS si RAS;
Cunoasterea limbii engleze, scris si vorbit;
Bune abilitati analitice si numerice;
Aptitudini de buna comunicare si relationare cu ceilalti;
Seriozitate, incredere in fortele proprii, responsabilitate, capacitate de indeplinire prompta a obiectivelor propuse in intervale temporale limitate.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite, in continua crestere si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA , prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii. In concordanta cu strategia de dezvoltare a bancii pe piata din Romania, ne extindem echipa atat in Bucuresti cat si in tara.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.