Agent securitate incinta - Alba Iulia

DEDEMAN

21-09-2016 | EXPIRA LA 21-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Realizeaza controlul marfurilor achizitionate de clienti in baza documentelor fiscale emise
* Identifica posibile diferente intre marfa cumparata si documentele fiscale
* Ofera informatii, amiabil si politicos la solicitarea clientilor (garantii, retur marfa, pozitionare raioane in cadrul magazinului)
* Asigura ordinea si linistea in cadrul magazinului


CERINTE

* Atestat de agent paza
* Cunostintele in domeniul materialelor de constructii reprezinta un avantaj
* Bune abilitati de rezolvare a conflictelor, simt diplomatic
* Abilitati de interrelationare, comunicare si lucru in echipa
* Harnic, perseverent, cu simt dezvoltat al responsabilitatii
* Persoana serioasa, onesta, fara antecedente penale
* Atentie distributiva
* Disponibilitate la efort fizic


BENEFICII OFERITE

* Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonus de performanta)
* Training-uri specifice functiei
* Posibilitatea dezvoltarii in cariera


DESCRIEREA FIRMEI

Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt valorile dupa care se ghideaza, pe care le pune in serviciul clientilor si pe care le incurajeaza si le cultiva la angajati, fiind mereu “dedicat” dezvoltarii lor profesionale.
In cei peste 20 ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, cuprinzand traininguri si stagii de pregatire, activitati ce s-au reflectat in expertiza si fidelizarea angajatilor. Succesul acestui tip de management a dus la nominalizarea companiei noastre in revista Capital 2005, in topul companiilor care îşi tratează angajaţii cu respect, iar în 2006 pe locul 8 în topul firmelor pentru care merită să lucrezi. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc.
Capitalul uman este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre aducand plus valoare prin oferirea de produse si servicii excelente clientilor nostri si facand mereu proba valorilor noastre comune. De aceea, ii sprijinim si incurajam pe cei peste 8700 de angajati sa aiba initiative si sa se dezvolte personal si profesional, avand grija, in acelasi timp, ca acestia sa mentina echilibrul intre activitatea profesionala si viata privata.

Pentru mai multe detalii vizitati www.dedeman.ro