Promoter pentru Broker de Asigurare

Pintilie Broker de Asigurare

02-05-2013 | EXPIRA LA 01-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aplică doar dacă te deosebeşti prin excelenţă şi o poţi dovedi!

Suntem brokeri de asigurări generale şi trebuie să ştii că suntem cei mai buni! Dacă şi tu eşti printre cei mai buni, şi eşti o fire atentă, calculată şi rapidă aşteptăm CV-ul tău în maxim 48 de ore!


CERINTE

Cautam persoane cu un aspect ingrijit pentru promoting in apropierea agentiilor noastre din Grand Arena, Autovit, Obor, Rahova si Turda. Asteptam CV-urile voastre pe adresa alexandru.enache@asiguratorii.ro.
Plata este de 50 Lei net, pe zi, timp de lucru zilnic 6 ore (3 ore in prima jumatate a zilei, celelalte 3 ore in a doua jumatate a zilei).
Campania se va desfasura intre 8 Mai si 31 Mai.


BENEFICII OFERITE

50 Lei pe zi.


DESCRIEREA FIRMEI

In Romania, oamenii platesc deseori mai mult decat face. Cand vine vorba de asigurari, fie ca sunt asigurari RCA, CASCO, asigurari de locuinta sau asigurari medicale, pe site-urile noastre poti vedea exact care sunt tarifele si conditiile reale si poti alege in cunostinta de cauza. Zilnic, cautam cele mai bune oferte de asigurare de la societatile de asigurari care conteaza.
PINTILIE Broker de Asigurare (PBA) este compania care opereaza portalurile de asigurari online rca-ieftin.ro si asiguratorii.ro.
Suntem alaturi de tine inca din 2006, iar in prezent, compania Pintilie Broker de Asigurare (PBA) este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de asigurari online din Romania.
PBA reprezinta o echipa de oameni tineri, care considera ca cel mai important este ca fiecare client in parte sa plece multumit de la noi si apoi sa se intoarca, convins ca aici gaseste servicii de calitate si un personal amabil si profesionist.