• VLADU RODICA P.F.A.

    MUNICIPIUL GALATI,Str.BRANDUSEI Nr.6,Bl.B12,Ap.71,judetul GALATI, Galati

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Despre VLADU RODICA P.F.A.

Compania noastra comercializeaza produse prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant(a) puteti castiga un comision echivalent cu 23-50% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!
Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
Compania vinde produse cosmetice pentru o ¿ngrijire natural¿ a pielii prin intermediul unei for¿e de v¿nz¿ri independent¿, ¿n afara circuitului tradi¿ional al magazinelor de desfacere cu am¿nuntul.
Fondat¿ ¿n 1967
Prezent¿ ¿n 61 de ¿¿ri, din care 13 francize
Lider de pia¿¿ ¿n peste 30 de ¿¿ri
1.3 miliarde € din v¿nz¿ri anual
Peste 2,8 milioane Consultan¿i ¿n toat¿ lumea
Peste 7500 de angaja¿i
Peste 900 de produse anual
Cofondator al Funda¿iei World Childhood
Centru de cercetare-dezvoltare cu peste 100 de cercet¿tori
5 unit¿¿i de produc¿ie, ¿n Suedia, Polonia, China, Rusia ¿i India
Listat¿ la OMX Nordic Exchange din martie 2004


Compania Oriflame este una dintre companiile cele mai dinamice din lume, ce dispune de una dintre cele mai largi game de produse pe baz¿ de ingrediente naturale, f¿r¿ testare pe animale.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

MUNICIPIUL GALATI,Str.BRANDUSEI Nr.6,Bl.B12,Ap.71,judetul GALATI, Galati