Website: www.vissionhouse.ro

Despre Vission House

ission House este o agentie imobiliara aflata in plina ascensiune pe piata imobiliara din Romania. Compania are sediul in centrul Bucurestiului si dispune de o echipa dinamica de agenti ce sunt mereu la dispozitia clientilor.

Agentia noastra se ocupa de tranzactii imobiliare ce includ :

- vanzari de terenuri pentru construirea cladirilor de birouri sau apartamente
- gasirea de cumparatori pentru vile aflate in zone rezidentiale si in cartiere recent construite
- obtinerea de contracte de inchiriere a spatiilor comerciale
- vanzari de apartamente, garsoniere, cladiri de birouri in Bucuresti si alte judete din tara

Avand in vedere diversitatea proprietatilor pe care agentia Vission House le gestioneaza, puteti fi siguri ca apeland la serviciile noastre de consultanta si intermediere veti gasi proprietatile de care aveti nevoie.

Fiindca oricine poate face o investitie in domeniul imobiliar, iar noi stim ca gestionarea tranzactiilor imobiliare este o activitate complexa ce ste cel mai bine realizata de un expert, echipa Vission house incearca sa isi imbunatateasca in mod continuu serviciile pentru a se ridica la standardele inalte stabilite de clienti.

Odata cu intrarea in Uniunea europeana, piata de imobiliare din Romania a crescut ca valoare datorita dorintei persoanelor straine de a face investitii in tara noastra, capitalul strain fiind preponderent utilizat pentru achizitionarea de terenuri si proprietati. Din acest motiv echipa noastra este compusa din agenti imobiliari cu experienta, buni cunoscatori a limbilor de circulatie internationala , capabili sa prezinte clentilor romani si straini o oferta bigata de proprietati aflate atat in zona Bucurestiului, cat si in alte judete de interes.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bd. Unirii nr. 70 Bl. J4, Sc 4, Et 1, Ap, 96, Bucuresti