• VGS Financial Management Accounting S.R.L.

    Str. Alexandru Cîmpeanu, nr. 23, Corp C, parter, Apartament 2, camera 1, Sector: 1, localitate: Bucureşti, cod poştal: 011235, Bucuresti

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Despre VGS Financial Management Accounting S.R.L.

VGS – Financial Management Accounting este o firma de contabilitate si audit, ai carei profesionisti ofera suplimentar/complementar si servicii de consultanta fiscala si financiara.

Mebrii Seniori ai firmei noastre au experienta in domeniul financiar lucrand pentru clienti reputabili inainte sa se alature echipei VGS si sunt membri ai CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si ai CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania ).

VGS ofera clientilor sai servicii contabile de inalta calitate, promptitudine, seriozitate, informatii cruciale si, mai ales, intotdeauna la timp. Tendinta intreprinderilor mici si mijlocii este de a externaliza aceste servicii catre o firma de contabilitate pentru a beneficia de timp pentru organizarea propriei activitatii si reducand costurile. Venim in sprijinul acestor nevoi ale dumneavoastra prin servicii profesionale de contabilitate la tarife competitive.

VGS oferă servicii de audit financiar statutar, audit intern și due diligence reviews, la nivel profesionist și conforme cu standardele internaționale în vigoare. Folosind expertiza membrilor săi CAFR, VGS oferă viziunea complexă împreună cu o imagine clară a afacerii dumneavoastră și independența necesară pentru a evalua si beneficia de contextul economic și a beneficia de oportunitățile existente în domeniul în care activați.

Prin servicii fiscale VGS poate oferi asistenta completa în domeniul fiscal, adaptata cerinţelor şi aşteptărilor clientilor nostri activi in diverse domenii economice.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor manipulate in relatia cu firma clientului, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Valorile cu care am pornit la drum in care credem, dupa care ne ghidam in business, si pe care le impartasim cu toti clienti si partenerii nostri sunt:

Performanta, profesionalism, integritate;
Deschidere, perspectiva;
Oameni, lucrul in echipa;
Dezvoltare continua, succes;

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Alexandru Cîmpeanu, nr. 23, Corp C, parter, Apartament 2, camera 1, Sector: 1, localitate: Bucureşti, cod poştal: 011235, Bucuresti