Website: www.ursa-mare.ro

Despre URSA MARE COMPROD SRL

Inca de la infiintare Ursa Mare Comprod S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand 16 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: peise pentru autoturisme - anvelope pentru autoturisme, tractoare si masini agricole, reprezentanta Class. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Ursa Mare Comprod S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Principala preocupare a companiei Ursa Mare Comprod S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Tel 0745611901

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Suceava, Suceava