Despre Universul Juridic SRL

Înființată în anul 2001, editura Universul Juridic a devenit unul dintre principalii actori ai pieței de carte juridică din România.

Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect, seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Majoritatea lucrărilor apărute în cadrul editurii Universul Juridic sunt semnate de autori consacrați dintre care îi amintim pe: Francisc Deak, Gheorghe Beleiu, Ion P. Filipescu, Stanciu D. Carpenaru, Octavian Capatana, Costică Bulai, Liviu Pop, Emil Molcuț, Constantin Mitrache, Emilian Stancu, Avram Filipas, Alexandru Ticlea, Lucian Mihai, Mihaela Tăbârcă, Dan Lupașcu, Romeo Popescu, Gheorghe Florea, Marian Nicolae, etc. și se adresează tuturor categoriilor de cititori: studenți, practicieni, teoreticieni cât și nespecialiștilor care doresc să se familiarizeze cu elementele problematicii specifice științelor juridice sau, după caz, ale legislației și practicii judiciare actuale.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bd.Iuliu Maniu nr.7 corp C parter sector 6, Bucuresti