Despre REDIS MARKET

REDIS MARKET este o companie specializată în achizitia și distributia de bunuri destinate consumului familial, inca de la infiintare propunandu-si sa devina solutia preferata de catre retelele de magazine si distribuitori, atat din Romania cat si din Europa, prin oferirea unor produse de top si servicii de calitate ridicata, la cele mai bune preturi.
În oferta noastră veți găsi produse ale unor branduri bine cunoscute, cum ar fi: Coca - Cola , Kraft Foods , Nestle , Procter & Gamble , Colgate , Palmolive , Johnson & Johnson ,Unilever si nu numai.
Performanta companiei noastre ne obliga la extinderea gamei de activitate, pastrand in portofoliu produsele de top, dar in acelasi timp dorind sa promovam produse de calitate, cu nume mai putin sonore si in mod special promovarea produselor romanesti in Europa .
REDIS Market considera ca principalele valoari pe care le detine sunt angajatii, care prin experienta, devotament si inteligenta creaza o provocare permanenta spre o performata si mai buna, obligand firma sa-si propuna noi obiective si sa-si largeasca sfera de activitate. Angajamentul și experiența lor în management face ca standardul pe care il oferim clientilor nostri sa fie unul de profesionalism, de încredere si siguranta.
Pozitionarea centrului logistic este in afara Bucureștiului, dar in apropierea Soselei de Centura, ne permite optimizarea si accelerarea transportului cu efect direct in micsorarea costurilor.
In urma solicitarilor clientilor nostri , am introdus serviciul de etichetare, personalizand produsele cu traducere în limba țării din care provine Clientul .
REDIS Market ofera un serviciu profesionist , de încredere și onest . Scopul nostru principal este de a oferii consumatorului final posibilitatea de a achizitiona produse de calitate si de incredere, prin intermediul clienților noștri, la un pret corect, care sa reflecte cel mai bun raport dintre calitate si pret.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

DN2 Bucuresti-Urziceni, sat Sindrilita, Ilfov