Despre SC NUTRE FARMING SRL

Nutre Group, companie multinationala, este prezenta în România prin intermediul Nutre Farming SRL, care a fost infiintata in anul 2005. În prezent, Nutre are aproximativ 17199 ha de teren în productia împărțită în teren propriu, contracte de leasing și drepturi, în valoare totală de aproximativ 25244 ha din suprafața totală.

În activitățile sale agricole, Nutre Farming SRL s-a specializat în producția de cereale și oleaginoase, cultivarea de porumb, orz, grâu, floarea soarelui și rapiță. În ultimii trei ani, compania și-a dedicat tehnologia de producție agricolă la cultivarea acestor 5 produse, din moment ce le-a considerat culturile de cel mai mare randament economic de afaceri.

Nutre Farming S.R.L. se caracterizeaza prin practicarea unei agriculturi care implică utilizarea celei mai moderne tehnologii, care utilizează cele mai bune practici agricole în cultivarea terenurilor și de o gestionare eficientă a resurselor, care asigură randamente ridicate de productivitate, garantând astfel excelența operațională și durabilitatea activității agricole.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Stelea Spataru, nr.12, sector 3,, Bucuresti