Despre NIKTRADE

NIKTRADE s.r.l. reprezinta un nume binecunoscut in piata industriala din Romania, fiind distribuitor de produse si echipamente tehnice.

“Niktrade - partenerul afacerii dumneavoastra” - motto-ul care ne insoteste pretudindeni reuseste mereu sa-si atinga scopul, asa incat clientii nu ne percep doar ca pe un furnizor de produse ci si ca pe unul de solutii de specialitate, un partener serios si profesionist in care pot avea incredere, dovada fiind continuitatea colaborarii .

Deoarece nu stim sa vindem orice, ne-am axat pe 3 domenii de produse pe care le stapanim si totusi suntem obligati sa ne specializam incontinuu.

Domeniile respective sunt :

SISTEME DE RIDICARE SI ANCORARE
Palane, trolii, scripeti, magneti, cantare, chingi textile, cabluri si sufe, lanturi, clesti, winchuri, tirfoare, cricuri, transpaleti.

PRODUSE ABRAZIVE
Discuri de debitare, slefuire si polizare, smirghel, folii, coli, role, benzi, perii,bureti abrazivi, benzi fara sfarsit, rotoperii, discuri pe fibra vulcan, discuri autoadezive, discuri lamelar frontale, fibrodiscuri.

ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE LUCRU SI PROTECTIE
Incaltaminte (cizme, pantofi, bocanci cu talpa si bombeu metalic), protectia mainilor (lavete, manusi), protectia fetei si a capului (ochelari, masti, viziere, antifoane, casti), imbracaminte (salopete, halate, combinezoane, tricouri, veste, jachete, sorturi), lucrul la inaltime (centuri, hamuri, conectori).

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str.Brazda lui Novac 215, Craiova