Despre Menarom Pec

Având o experienţă bogată, de peste 40 de ani în domeniu, capacităţi de producţie apte să satisfacă cele mai diverse cerinţe tehnologice, precum şi cu un suport uman cu înalta calificare profesională, MENAROM P.E.C. S.A. se dovedeşte capabilă a îmbunătăţi calitatea şi diversitatea produselor sale destinate atât partenerilor din companiile ţărilor membre UE (Olanda, Germania, Norvegia, Grecia, Franţa, etc.) cât şi pieţei din România (Şantierul Naval Damen Galaţi, Şantierele Navale STX Brăila şi Tulcea, Şantierul Naval Giurgiu, Arcelor Mittal, etc.).
Dotarea tehnică a societăţii MENAROM P.E.C. se compune din secţii şi ateliere de producţie în care se realizează o mare varietate de lucrări, pentru diverse produse şi repere.
La execuţia produselor din gama de fabricaţie îşi aduc contribuţia, printr-un aport tehnic, conceptiv, constructiv şi de implicare totală şi celelalte departamente, servicii şi compartimente ale societăţii.
MENAROM P.E.C. are deplina capabilitate şi disponibilitate de a răspunde la alte cereri speciale, diverse, având la bază proiectele beneficiarilor, pentru aplicaţii din următoarele domenii:
• construcţii şi structuri metalice
• uzinări mecanice (prelucrări prin aşchiere, forjare, tratamente termice, etc.)
• uzinări echipamente electrice (dulapuri, pupitre, panouri, etc.)

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

galati, calea prutului nr.12, Galati