Despre life-care

Life Care Corp este compania Nr.1 in industria BIO din Romania. Cu peste 35.000 de clienti parteneri, mai mult de 800 de articole si o cifra de afaceri de 10 milioane Euro anual, Life Care este compania cu cresterea cea mai mare din ultimii 3 ani in industria MLM din Romania.
- Compania Life Care este unul dintre initiatorii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse Bio din Romania fiind si un puternic sustinator al reglementarii legislatiei Bio din Romania.
- Life Care este o companie care pune pret pe calitatea serviciilor si a produselor si este certificata ISO 9001.
Compania Life Care foloseste o platforma de MLM pentru comercializarea produselor sale, si are la ora actuala cel mai dinamic si recompensator plan de marketing, oferind noilor parteneri posibilitatea de a cistiga bani inca din prima luna de activitate.
- 20% - 30% pentru orice comanda, indiferent de valoare
- 5% bonus din valoarea comenziilor care depasesc 500 lei
- 10% bonus din valoarea comenziilor care depasesc 800 lei
- 20, 30, 40 sau 60 lei bonus in functie de noi parteneri adusi de tine in afacere in prima luna de activitate.
- lunar ai posibilitatea de a cumpara produse la promotie.
Life Care iti ofera sansa prin care poti avea propia afacere legala, fara investitii sau cu investitii minime, avand la dispozitie cel mai amplu program de dezvoltare personala din Romania: carti si cd-uri motivationale, prezentari ale oportunitatii Life Care, organizate in diverse orase de catre liderii locali, training de produse, seminarii si evenimente regionale, Leader's Academy pentru cei care ating anumite nivele de calificare, Group One-organizatia oamenilor de succes din aceasta afacere, cursuri oferite de Compania Ascendis -cei mai buni traineri din Romania. Toate acestea pentru a fii alaturi de tine, pentru ca succesul tau sa fie garantat. Depinde doar de tine cat iti doresti sa castigi din aceasta afacere! Beneficiile pot fii nelimitate:
- intre 2% si 20% bonus din volumul de vanzari al grupului personal
- 4% bonus lunar sub forma de pensie din volumul de vanzari ale grupurilor desprinse (de la 640lei la 2500euro)
- 2%, 1% bonus din volumul de vanzari ale grupurilor calificate in adincime
- 5000 euro la nivel de diamant director
- excursie la Viena pentru cei calificati la nivel de 20% in termen de 6 luni de la data efectuarii primei comenzi.
BENEFICII:
Beneficiezi de reducere de 20% - 30% pentru comenzile tale
- Daca prima comanda pe care o faci este de peste 250 RON primesti un bonus in produse de 10% din valoarea comenzii, pentru luna urmatoare.
- Daca in termen de 30 de la data primei tale comenzi aduci personal si direct alaturi de tine in echipa ta 5 noi recruti cu o comanda minima de 120 RON primesti in luna urmatoare 60 RON in produse.
- Comandand patru luni consecutive de 250 RON (comenzi cumulate lunar), in cea de-a cincea luna primesti un "bonus in produse" de 120 RON in luna urmatoare.
- Comandand lunar de peste 500 RON, primesti un "bonus in produse" de 5% in luna urmatoare.
- Comandand lunar de peste 800 RON, primesti un "bonus in produse" de 10% in luna urmatoare.
- Vei beneficia de bonus pentru fiecare comanda, iar bonusul il vei putea utilize pentru a comanda produse cu inca 50% reducere fata de reducerea initiala
- Poti inscrie in echipa ta noi parteneri pentru a beneficia de bonusurile materiale (in bani) conform grilei de bonificatii Life Care. Bonusurile sunt lunare si pot ajunge pana la 3000 - 5000 de Euro
- Vei beneficia de campaniile Life Care, promotii, excursii (anual Managerii Life Care sunt invitati in Spania, Egipt, Italia, etc), iar la nivele mai avansate beneficiezi de masini de lux (click pentru detalii istoric recompense oferite de Life Care)
- Vei putea beneficia de venituri reziduale ( pensii) pentru grupele coordinate direct de tine si care ajung la nivele de performanta.
Pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de telefon afisat sau pe adresa de e-mail.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

-, Campulung Muscel