Despre Laser Processing

LASER PROCESSING SRL este o societatea comerciala romaneasca, infiintata in anul 2013, care are ca domeniu de activitate proiectarea, debitarea si comercializarea de confectii metalice, specific industriei petroliere, agro-alimentare, etc. Domeniul de expertiza sunt cunostintele managerilor in domeniul proiectelor CAD si a specificatiilor in domeniul debitarilor laser.

LASER PROCESSING SRL detine o suprafata de 170 mp destinata pentru birouri, precum si 960 mp destinata atelierului

Incepand cu aprilie 2013, LASER PROCESSINGSRL, investeste in echipamente de ultima generatie, in valoare de peste 700 000 Euro, printr-un aport de capital. LASER PROCESSING SRL are dotari tehnologice de ultima generate, fiind cele mai performante de pe piata actuala romaneasca

LASER PROCESSING SRL, dispune de o vasta retea de colaboratori si subcontractori, cu ajutorul carora a reusit pana in momentul de fata sa-si realizeze proiectele si in continuare pentru a-si putea dezvolta si servi mai bine portofoilul sau de client.

Furnizorii firmei sunt societati comerciale cu experienta si vechime pe piata din Romania oferind servicii de calitate si trasabilitate aprovenientei de materie prima, cat si a loturilor care au servit la executia diverselor produse.

Clientii LASER PROCESSING SRL sunt societati comerciale axate pe productie sau comert. Comenzile executate pana in momentul de fata de catre LASER PROCESSING SRL vor duce, cu siguranta, in viitor la colaborari si mai importante cu clientii sai, colaborari care sunt ciclice si care corespund modernizarilor proceselor tehnologice sau mentenantei acestor echipamente si procese.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

strada Rudeni nr 114, Oras Chitila, Ilfov