Despre KOVOSTROJ SRL

Localizata in comuna Mihai Viteazu, judetul Cluj, firma beneficiaza de toate facilitatile unei companii moderne de productie, la standardele impuse de Uniunea Europeana.

Initial, deschiderea acestei unitati a fost facuta cu scopul de a fi mai aproape si mai competititvi pe piata romaneasca a profilelor din otel zincat pentru sisteme de gips-carton. In urmatorii ani productia a devenit stabila si a crescut in volum, au fost gasiti clienti noi si furnizori de incredere. Rezultatul acestor eforturi facute de catre echipa noastra este ca, la ora actuala, Kovostroj SRL este unul dintre principalii furnizori de profile metalice pentru sisteme de gips carton de pe piata romaneasca.

Intre timp, productia a fost diversificata, gama de produse intregindu-se cu profilele seria UA, de rigidizare a tocurilor de usa in cadrul sistemelor de gips carton.

De asemenea, companiaofera si alte produse din otel zincat realizate in cadrul grupului, precum teava rectangulara, profile pentru ferestre, profile pentru vie si accesorii de montaj ale acestora.

Avand o echipa tanara, aflata permanent in contact cu partenerii nostri, ne putem lauda ca satisfacem la timp si in cele mai bune conditii cerintele clientilor.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Principala nr.7, Turda