Website: www.jobselection.ro

Despre Job Selection, Brasov

Fondata in 1994, Job Selection este cea mai mare agentie de recrutare de personal pentru vase de croaziera din Romania. Cu o istorie de peste 20 de ani in industrie, am solutionat aplicatiile a peste 15.000 de candidati romani.
Ne propunem sa oferim asistenta profesionala companiilor din intreaga lume, prin asigurarea de servicii de informare, evaluare, consultanta si training a candidatilor cu scopul de a indeplini conditiile necesare selectiei si a spori sansele angajarii acestora. Scopul nostru este imbunatatirea continua a recrutarii, a procesarii si a formarii profesionale si sa oferim cele mai bune servicii clientilor nostri.
Nu percepem taxa de recrutare de la candidati si suntem alaturi de ei pe parcursul intregului proces de angajare, dar si pe durata contractului.
Detinem toate acreditarile si certificarile pentru servicii de recrutare si plasare personal navigant.
Suntem reprezentanti oficiali pentru recrutare de personal al celor mai mari companii de croaziera din lume: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Pullmantur Cruises, Azamara Club Cruises, Carnival Cruise Lines, Costa Crociere, Norwegian Cruise Lines, Seachefs, M.S.C. si ai concesionarilor pentru vase de croaziera Starboard Cruise Services, Flagship Retail, Ocean View Monaco etc.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Alexandru Odobescu nr.9, Brasov