Despre ISKO Romania SRL

ISKO Romania se specializează în soluții în domeniul Computer Aided Engineering (CAE) din 2004. Portofoliul nostru de servicii în domeniul dezvoltării virtuale de produse se extinde până la simulări de calitate ridicată și metode de automatizare a proceselor și optimizarea produselor. Având 15 ani de experiență, oferim servicii de simulare și analiză FEA.

Serviciile noastre sunt utilizate în diverse industrii. Pe lângă industria auto, clienții grupului nostru includ companii internaționale din domeniul ingineriei mecanice, inginerie de producție și fabricație, electronică, bunuri de consum, ingineria proceselor și aerospațială. Construim punți între design și simulare.

Ca marcă independentă, ISKO engineers, cu o filială în Brașov și alte două în München și Ingolstadt, aparține Fast Concept Modelling & Simulation GmbH și este parte a grupului de companii CONTACT, producător major de software pentru procese inovative de dezvoltare a produselor și transformare digitală. De peste 3O de ani, peste 350 minți creative din CONTACT Software au dezvoltat și implementat soluții software inteligente, bazate pe o platformă cu tehnologie deschisă și modulară care conectează sisteme IT moderne cu Internet of Things (IoT).

Pe lângă calitatea serviciilor noastre, flexibilitatea echipei, soluțiile inovative și dezvoltarea companiei noastre, lucrul în echipă este o parte importantă a culturii interne. Ne susținem reciproc, ne ascultăm și ne ajutăm reciproc. În echipele noastre, lucrăm împreună pentru a găsi soluții care să ne satisfacă pe noi și pe clienții noștri în fiecare zi. Dacă doriți să vă asumați provocări noi și interesante într-o companie inovatoare și orientată spre viitor, atunci veniți la bord!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Nicolae Titulescu 2, Brasov