Website: www.incertrans.ro

Despre Incertrans

PREZENTARE GENERALA
Institutul de Cercetari in Transporturi - INCERTRANS este unicul institut de cercetari din Romania in domeniul transporturilor cu o traditie de peste 70 ani. INCERTRANS este organizata ca societate de actiuni sub egida Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului si dispune de specialisti de inalta calificare si cercetatori stiintifici specializati in universitati europene si programele sale.

In ultimii 30 de ani INCERTRANS a finalizat un numar impresionant de proiecte, fiind recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite.

INCERTRANS este certificat de:

* Autoritatea Aeronautica Civila Romana pentru studii si cercetari in domeniul sistemelor rutiere rigide aeroportuare;
* Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru lucrari de cercetare stiintifica, proiectare, consultanta, infrastructura portuara;
* Asociatia de Drumuri si Poduri pentru cercetari, proiectare, consultanta, executie a lucrarilor de drumuri si poduri speciale;
* Ministerul Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului pentru studii de impact si bilant de mediu.
* Asociatia de Acreditare din Romania (RENAR) pentru organism de certificare a calitatii produselor pentru infrastructura de transport.
* Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) pentru sistemul de management al calitatii, mediului si securitatii sanatatii in munca.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Grivitei 393, sector 1, Bucuresti, Romania, Bucuresti