Website: www.hseqcons.ro

Despre HSEQ Consulting

HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.

Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem o echipa de profesionisti cu viziune globala si cu o bogata experienta de lucru in proiecte de consultanta. Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra.

HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Comisia Judeteana de Formare Profesionala .

Societatea organizeaza cursuri de formare profesionala a adultilor in urmatoarele centre: PLOIESTI, BUCURESTI, TARGOVISTE, BRASOV, SF.GHEORGHE, TG.MURES , IASI, BOTOSANI, TG.NEAMT, ROMAN, FOCSANI, SLOBOZIA, TULCEA, BAILE HERCULANE, CARANSEBES, RESITA, TIMISOARA, SIBIU, BISTRITA, SUCEAVA si ZALAU.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

strada Nicolae Iorga nr. 5, Ploiesti