Despre SC HM GROUP SOLUTIONS SRL

Firma HMG SOLUTIONS a fost infiintata ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul afacerilor. Mai precis, activitatile de baza ale companiei au pornit de la ideea furnizarii unui pachet complet de servicii necesare oricarei afaceri.

Asadar, HMG SOLUTIONS isi propune sa faciliteze administrarea oricarei afaceri prin punerea la dispozitia antreprenorilor a unui pachet complet de servicii si documentatii tehnice adaptate fiecarui domeniu de activitate in parte.

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in domeniul prestarii serviciilor, politica firmei este orientata catre gasirea si executarea celor mai bune proceduri, care sa permita satisfacerea cerintelor beneficiarilor. Astfel, am pus bazele unei societati care este alaturi de afacerea dumneavoastra inca de la infiintare prin departamentul nostru de CONSULTANTA IN AFACERI care se ocupa cu consilierea clientilor in vederea inceperii unei afaceri precum si cu intocmirea si depunerea tuturor documentelor necesare infiintarii unei firme si obtinerii autorizatiilor necesare.

De asemenea, suntem alaturi de clientii nostrii pe tot parcursul evolutiei afacerii lor oferind consultanta de specialitate oricand acestia au nevoie prin departamentul noastru de Contabilitate si Relatii de Munca. Avand in vedere ca in orice afacere pe primul loc se afla siguranta angajatilor si a angajatorului, departamentul de PROTECTIA MUNCII SI SITUATII DE URGENTA din cadrul companiei noastre va sta la dispozitie cu cele mai elaborate documentatii si proceduri in acest domeniu.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str Corcana, nr 4, Caransebes