Despre HIDROPLASTO

Concernul german Besagroup, principalul furnizor pe plan mondial al produselor si tehnologiilor in constructii, pe langa seriozitatea si calitatea germana, vine cu un partener la fel de serios si cu produse la fel de calitative, Hidroplasto. Solutiile, tehnologiile si produsele de ultima ora in domeniul constructiilor, pe langa calitatea, respectarea termenelor de livrare si gama variata de produse, fac din Hidroplasto un partener de incredere pentru firma dumneavoastra.
Consolidarea pozitiei firmei Hidroplasto in piata, pe langa arhitectii, proiectantii si constructorii din intreaga lume (vezi sectiunea Referinte), este realizata si cu ajutorul personalului calificat.
Calitatea germana este pusa la dispozitia de mostre gratuite, impreuna cu documentatia tehnica, certificarile acestora, rezultatele testelor pe care le detinem precum si detalii complete despre produse.
Profesionalism, Promptitudine, Seriozitate, cuvinte cheie care caracterizeaza personalul firmei Hidroplasto, personal care va sta la dispozitie pentru supervizarea si instalarea produselor noastre.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str. Pacea nr.96 (Ocolitor SV), Botosani