Despre SC GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL

Grupul Expert Consulting (GEC) este reprezentant national pentru Romania si Republica Moldova al unei retele de contabilitate celebre in lume. TAG Alliance reprezinta a treia cea mai mare retea globala de firme independente de contabilitate si case de avocatura, avand cartierul general in SUA si prezenta in fiecare dintre tarile din lume. De asemenea, GEC este reprezentant national al retelei globale de payroll ADP-Celergo.

GEC ajuta un numar semnificativ de organizatii din Romania si din strainatate (Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Israel, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Spania, SUA etc.) in imbunatatirea performantelor financiare. GEC aduce valoare adaugata afacerilor clientilor prin servicii la nivel de expert in consultanta fiscala, audit financiar, precum si servicii externalizate de contabilitate si salarizare.

Echipa GEC reuneste 30 de experti si este in crestere. Echipa include absolventi de Master, doctorat si eMBA, cu studii in Europa si in SUA. Echipa GEC a primit in 2017 premiul Camerei Consultantilor Fiscali pentru a doua cea mai buna echipa de consultanta fiscala din Romania - a treia categorie, iar in anul 2018 GEC a primit premiul CECCAR pentru a sasea cea mai buna echipa de contabili din Romania - categoria microintreprinderi.

Membership: EBRD BAS | CAFR | CCF | CECCAR | CELERGO-ADP | TIAG

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Strada Doctor Iacob Felix 21, Bucuresti