Despre Gradinita Rocket Kids

Gradinita “Rocket Kids” este un centru educational prescolar si anteprescolar construit pe coordonate sanatoase ca igiena - hrana sanatoasa - educatie - ingrijire.
Noi pornim de la identificarea unicitatii fiecarui copil descoperind in felul acesta valorile, incuranjandu-i independenta si respectul fata de cei din jur si indrumandu-l prin dragoste si grija.
Am construit un loc in care pregatirea copilului pentru viitor este asezata pe fundatia valorilor morale traditionale, iar activitatea didactica se realizeaza prin abordarea personalizata a fiecaruia pentru a valorifica resursele sale interioare.
Mediul interior din gradinita aduce cu atmosfera calda de acasa, iar gradina noastra verde ofera un spatiu generos de joaca si activitati in aer liber.
Gradinita "Rocket Kids", sediu al Asociatiei Casa Mircea Andrei, este persoana juridica de drept privat si de interes public, fiind autorizata sa functioneze prin Ordinul nr. 3541 din 26.03.2015 al Ministrului Educatiei si Cercetarii. In cadrul activitatilor de invatamant anteprescolar (cresa) si prescolar (gradinita) este implementat curriculum national traditional pentru educatie timpurie a copiilor cu varsta cuprinsa intre nastere si 6/7 ani, iar activitatile de invatare cu focalizare pe ariile curriculare: Limba si comunicare, Stiinta, Arte, Educatie pentru societate, Educatie fizica, se vor face in limba germana.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Sos. Bucuresti-Targoviste nr.22E, Bucuresti