Despre GLASS BEAUTY HOUSE

DESPRE NOI

aBeauty Clinique ® este cea mai mare rețea de clinici de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă din România.

Cu 6 clinici și 7 ani de experiență în orașe precum București, Brașov, Constanța, Galați, Iași și Timișoara, ne-am decis să oferim în continuare servicii superioare și în alte domenii conexe serviciilor de estetică.

Așa a luat naștere GLASS Beauty House, un concept premium de salon unisex (cu secțiuni total separate bărbați-femei) bazat pe:

🔴 Confidențialitatea și intimitatea oferită clienților noștri în salon
🔴 Transparența cu privire la originalitatea produselor și uneltelor folosite
🔴 Cele mai bune produse, vopsele, substanțe, accesorii și dotări

Acest trio de avantaje care diferențiază clar GLASS Beauty House este menit să-ți ofere mereu simultan următoarele elemente atât ție ca partener cât și clienților noștri:

🔴 Confort și respect
🔴 Siguranță
🔴 Rezultate

Am ținut cont de toate insatisfacțiile, micile neajunsuri sau dorințele pe care le au în general clienții saloanelor de înfrumusețare.

Am descoperit că la fel ca și în estetică, oamenii care se respectă își doresc cele mai bune aparate, substanțe și produse din lume, nu doar cele disponibile local.

Își doresc intimitate deplină, discreție, respect și bun simț. Își doresc să nu aștepte, să nu fie întârziați și să-și facă programări cu ușurință.

Își doresc să obțină rezultate foarte bune, să ceară mai mult și să ofere feedback fără rețineri. Oamenii care se respectă își doresc curățenie, igienă dovedită și siguranță.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Siderurgistilor Vest nr. 15, bl. SD10B, camera 3, parter, Galati