Website: www.geseidl.ro

Despre Geseidl Euro Finance Consulting SRL

Geseidl ...

Geseidl Euro Finance Consulting (pronunțat [ghe:za:id'l]) suntem noi, echipa Geseidl! Ne mândrim cu faptul că Geseidl este o afacere de familie. Am debutat oficial în iulie 2003, de la a o singură familie (de 4 persoane) și apoi am crescut, destul de repede, păstrând valorile familiei și prieteniei atât între noi cât și pentru clienții noștri. În prezent suntem o societate de contabilitate, expertiză contabilă, audit şi servicii de consultanţă financiar-contabilă. Astăzi, echipa noastră, adică familia Geseidl, este formată din economişti, experţi contabili, inspectori de resurse umane şi specialişti IT. Sediul principal este în Ploieşti dar lucrăm și în București și Dâmbovița.
De unde am inceput?

Oare ce poate fi atât de fascinant la adunat numere, completat mii de formulare și umblat cu tone de hârtii? Dacă vezi doar aceste lucruri pare incredibil, chiar inuman să îți placă așa ceva, nu? Pasiunea pentru contabilitate nu apare peste noapte și nici din senin… Acum mulți ani, dna Popa Gica, inițiatorul ideii Geseidl și-a început cariera în domeniul economic. Treptat, prin dedicarea pe care a avut-o pentru această meserie a insuflat și celor din jur dorința de perfecționare și, atunci când momentul economic a fost oportun, a pus bazele firmei Geseidl.

Plecând de la valorile familiei, noi cei care ne-am alăturat mai târziu echipei, am descoperit și ne-am însușit motivația pentru care facem această meserie și anume să ajutăm pe cei din jurul nostru, să le aducem speranță acolo unde pare că nu mai e nimic de făcut, să îi ajutăm să zâmbească pe cei care nu cred că se mai poate zâmbi în ziua de azi, să dăm încredere celor care nu văd de ce să mai continue, să punem umărul alături de cei care au nevoie de sprijin… Este minunat să descoperi cât de ușor poți face lumea mai bună, din pătrățica ta. Nu suntem Superman sau alți supereroi, ci doar oameni simpli care ne dorim să ajutăm pe cei din jur și lucrul acesta ne dă aripi să mergem înainte și depășim orice obstacole.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Ana Ipatescu, nr. 20, Ploiesti