Despre G. CANALE&C

G. Canale & C este o companie internationala care opereaza in industria tipografica de peste 100 de ani. Prima tipografie G Canale & C a fost deschisa in 1915, la Torino. Astazi G. Canale & C este un grup de dimensiuni europene cu peste 400 de angajati si isi desfasoara activitatea in trei sedii in Italia si Romania. Unitatiile productive ale G. Canale & C se afla printre cele mai avansate companii din punct de vedere tehnologic din Europa, in domeniul tipografic.

G. Canale & C tipareste peste 60 de milioane de carti si reviste in fiecare an fiind un important furnizor de tipar pentru piata internationala. Printre clientii companiei se numara cele mai mari case editoriale si grupuri media din lume cum ar fi: Hachette, Larousse, Le Lombard, Ballon, Disney, Lingen, Dupuis, Dargaud, Phaidon Press, Taschen, Michelin, Marie Claire, Lingen Verlag, Random House, Frechverlag, Carlsen si multi altii.

G Canale & C Romania si-a inceput activitatea in anul 2005 si in prezent tipareste produse de cea mai inalta calitate pentru clientii sai din: Franta, Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia, Rusia, Grecia.

In Romania, G. Canale & C este gestionata de o echipa multinationala de profesionisti tineri, dedicati, cu experienta notabila in industria tipografica.

http://www.gcanale.ro/

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str. Cernica nr. 47, Pantelimon