Despre FRONTAL S.R.L.

SC FRONTAL SRL este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în anul 1995, ce are ca obiect de activitate comercializarea de piese auto.
În decursul a 19 ani de existenţă, compania a utilizat cu succes experienţa, creativitatea şi cele mai noi tehnologii pentru satisfacerea exigenţelor clienţilor.

Pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalţi, ne angajăm în faţa clienţilor noştri să oferim:

- Consultanţă şi cele mai bune soluţii în vederea alegerii produselor, asigurată de operatori specialişti în domeniu. Creativitatea echipei FRONTAL reuşeşte să transforme ideile şi imaginaţia clientului în soluţii viabile şi concrete.
- Garanţia calităţii şi provenienţei produselor noastre. În majoritatea cazurilor produsele aduse în garanţie au fost reparate sau înlocuite foarte repede pentru a nu produce disconfort clientului.
- Respect şi eficacitate în tratarea problemelor clienţilor noştri.
- Dinamism şi integritate în preluarea şi finalizarea comenzilor.
- Promptitudine în privinţa livrării comenzilor, folosind atât infrastructura logistică proprie precum şi prin parteneriate cu companii de curierat de renume din România.
- Dezvoltarea şi achiziţionarea de echipamente noi şi de ultimă oră pentru a servi şi oferi suport mai bine clienţilor noştri.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Regiment 11 Siret, Galaţi, Galati