Despre FM GROUP

Istoricul companiei FM GROUP

FM GROUP WORLD ¿¿¿ Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing.In doar 5 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 50 tari din intreaga lume.

In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS srl, incepand din luna Mai 2006.In timpul scurt trecut de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi level Marketing a produselor FM.
Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 160 arome), ape de toaleta, geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii,produse de machiaj, detergenti etc. Produsele FM sunt PRODUSE ORIGINALE FM GROUP WORLD. Produsele de parfumerie FM GROUP si aromele acestora sunte create special pentru FM GROUP si nu au nici-o legatura cu alte marci de parfumerie.

Dl.Artur Trawinski, proprietarul FM Group World, a luat in considerare mai multe variante de distributie a produselor FM si, intalnind specialisti in retele Multi Level Marketing, a hotarat ca produsele sa fie distribuite doar in sistem MLM.Astfel clientii nostri participa direct la dezvoltarea FM Group, prin crearea propriilor structuri MLM. Va invitam sa participati si Dumneavoastra la dezvoltarea FM. Prin inscrierea in reteaua noastra fiecare persoana poate sa-si construiasca propria afacere de succes, cu posibilitati de castig nelimitate, pe masura implicarii fiecarui membru FM.
Factorii de baza care asigura succesul in reteaua de vanzari FM Group sunt:
- Produse cautate si de calitate deosebita, la preturi accesibile.Un produs usor de vandut, cu adaos comercial mare;
- Un plan de marketing unic, modern, clar si eficient;
- Afacere in plina expansiune in Romania;
- Firma ofera seriozitate maxima in respectarea angajamentelor de recompensare a membrilor;
- Livrare in termen foarte scurt a comenzilor;
- Lideri talentati si energici, cu realizari deosebite, care pot realmente sa-i ajute pe ceilalti sa reuseasca la randul lor.
Suntem pregatiti sa facem toate eforturile pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumiti.Nu ne este teama de nimic, pentru ca noi credem ca imposibilul poate deveni posibil.
Produsele noastre sunt destinate tuturor categoriilor de varsta.Din toate aromele oferite, fiecare isi poate gasi aroma perfecta.Este imposibil ca in oferta noastra de peste 160 arome sa nu va gasiti parfumul dorit, chiar si cei mai pretentiosi dintre Dumneavoastra.
Ne exprimam speranta ca veti decide sa colaborati cu noi, asigurandu-va de profesionalismul nostru si de calitatea deosebita a produselor oferite de noi.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Carpati nr 5 blc 5. SC B, Bacau