Website: www.fiveplus.ro

Despre FIVEPLUS SOLUTIONS

FivePlus® Solutions este o companie IT in plina ascensiune, formata din specialisti cu o experienta de peste 10 ani in implementarea solutiilor performante, bazata pe o fundatie solida de competente si expertiza, specializata in implementarea de solutii creative, de inalta calitate, orientate mediului de afaceri.

Avem resursele si competentele necesare pentru a excela în domenii prin care putem aduce valoare partenerilor nostri de afaceri: managementul informatiilor si al documentelor, arhivare si back-up de continut, infrastructuri de comunicare electronica a informa¿iilor, website-uri complexe si portaluri web, aplicatii web, solutii de e-learning, domenii care conduc spre un control mai eficient al proceselor, o crestere a calitatii serviciilor oferite si de performanta.

Suntem implicati activ in satisfacerea cu promptitudine, responsabilitate, confidentialitate ¿i profesionalism a cerintelor specificate ¿i a asteptarilor clientilor nostri, urmarind continuu imbunatatirea activitatilor/proceselor interne care conduc spre indeplinirea obiectivelor si angajamentelor asumate fata de personalul propriu si fata de clienti.


Adoptam o politica de dezvoltare orientata catre necesitatile de afaceri ale clientilor/partenerilor, proiectam si implementam solutii care sustin circulatia informatiei si integreaza sisteme de business existente. Punem accent pe lucrul colaborativ, comunicarea interna, automatizarea proceselor, vizibilitatea companiei in exterior, activitati care conduc spre dinamizarea afacerii.
Pentru a concretiza aceste idei si pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am dezvoltat propriile solutii de management de documente, sub brandul DocPlus.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Popa Savu 44, Sector 1, Bucuresti