Despre Fitness Club Com

In anul 2003 a fost infiintat FITNESS CLUB OROVICEANU de catre Gabriel Oroviceanu, membru fondator al federatiei romane de arte martiale, 6 dani wushu, antrenor emerit si maestru al sportului.

In prezent activitatea se desfasoara in doua puncte de lucru aflate in sectoarele 5 si 6, avand incluse urmatoarele servicii: Fitness, Aerobic (cardio, step-aerobic, tae-bo), Arte Martiale si Personal Training.

Activitatea este supravegheata de Iulia Cudalb, lector la federatia romana sportul pentru toti. va asteptam cu peste 40 de posturi de lucru simultan, 6 benzi, steppere, cross-trainere, biciclete, etc Sala unde se desfasoara orele de aerobica, dansuri si arte martiale are capacitatea de 30 persoane,sonorizarea este ft buna, dotari corespunzatoare. La intrare va asteptam cu o receptie primitoare unde avem amenajat si un loc unde puteti astepta pana va vine randul la solar sau unde puteti sa serviti o cafea,un suc natural sau sa va relaxati citind o revista in pauza din timpul antrenamentelor. B

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bd Ghencea nr 43B, Bucuresti