Despre Fidelia Casa

Misiunea companiei imobiliare FideliaCasa

Cu o experiență de 14 ani de zile, FideliaCasa oferă servicii complete și profesioniste de consultanță în domeniul imobiliar, pe piața ieșeană și nu numai.

Valorile companiei imobiliare FideliaCasa

RESPONSABILITATE - Ne onorăm angajamentele și ne asumăm personal responsabilitatea pentru toate acțiunile noastre.

RESPECT - Respectul pentru clienți și pentru membrii echipei noastre reprezintă o condiție de bază a activității noastre.

ÎNCREDERE - Considerăm încrederea în clienții noștri, în noi înșine și în companie - fundația existenței și evoluției noastre și cheia unei colaborări de lungă durată.

CALITATE - Acesta este angajamentul nostru față de toți beneficiarii serviciilor noastre!

DEZVOLTARE PROFESIONALĂ - Căutăm să ne dezvoltăm continuu deoarece suntem hotărâți să fim cei mai buni în tot ceea ce contează cu adevărat - satisfacția clienților noștri!

Conceptul FideliaCasa

Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele FideliaCasa, modul în care dăm viață ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.

Mereu alături de tine

Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să il facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție imobiliară. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile FideliaCasa.

Mereu primii

Am fost primii care ți-au oferit o ofertă completă și actualizată zilnic pe site-ul www.fideliacasa.ro.
Am fost primii care s-au gândit la tine și ți-au oferit consultanța financiară pentru obținerea unui credit.
Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile comerciale pentru a-ți dărui o ofertă completă, care să te mulțumească în privința creditului ales. "Pastila de consultanță" este primul produs cu acest specific de pe piața imobiliară ieșeană.
Suntem primii care îți răsplătim fidelitatea prin intermediu cardului "Club Fidelia".
Suntem primii care îți oferă posibilitatea de a vinde și cumpăra beneficiind de avantajele pachetului "un singur comision".

Alatură-te echipei noastre!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Pacurari, nr.136, Iasi