Despre Fabryo Corporation SRL

Fabryo Corporation dezvolta, produce si distribuie un portofoliu complet de lacuri si vopsele decorative de calitate si solutii durabile de finisaje pentru constructii, sub marcile savana, APLA, INNENWEISS si ROST.

Marca lider in inovatie si culoare, savana spune povestea celei mai de success marci din piata de produse decorative din Romania. savana este cea mai cunoscuta marca pe piata produselor decorative, fiind si marca preferata a consumatorilor romani, prin unicitatea design-ului ambalajelor si a campaniilor de comunicare iubite si asteptate in fiecare an.

APLA, marca recomandata de expertii in constructii si renovari prin traditia si calitatea solutiilor oferite, este in plin proces de constructie a noii identitati ca urmare a procesului de re-branding inceput in 2014.

Alatura-te liderului pietei de lacuri si vopsele decorative din Romania care respecta cele mai inalte standarde de calitate pentru a oferi consumatorilor din Romania marci performante, angajatilor un mediu de lucru in care se pot dezvolta si partenerilor respect si colaborari de lunga durata.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Sos. Oltenitei nr.202 B, Popesti Leordeni