Website: www.faberlic.ro

Despre Faberlic

Faberlic este o companie multinationala care a fost infiintata in 1997. Desi istoria activitatii sale este relativ scurta, Faberlic se mandreste cu numeroase diplome si medalii la expozitia internationala ¿INTERCHARME¿. De asemenea, Faberlic a intrat in Registrul National al Producatorilor de Cosmeticede Calitate Superioara, iar ambalajele sunt ecologice si reciclabile.
Faberlic coopereaza strans in obtinerea formulelor cu laboratoare internationale de varf: Uniqema Gattefose, ICP, Pentapharm. Pentru dezvoltarea liniilor de produse destinate machiajului, cu Intercos din Italia (lider in fabricarea produselor pentru numeroase companii cosmetice din intreaga lume, cum ar fi Christian Dior, Clarins, Estee Lauder, Yves Saint Laurent) si cu Fiabilia din Franta.
Ambalajele cosmeticelor sunt asigurate de Brivaplast! & Zignago din Italia.
Pentru dezvoltarea gamelor de parfumuri si cosmetice Faberlic colaboreaza cu artisti din lumea intrega, precum Pierre Bourdon
(creatorul parfumurilor Davidoff¿Lancaster si Christian Dior) si Chiara Fantig (director artistic al casei Nina Ricci) care este creatoarea produselor de machiaj Faberlic.
Dupa doar 8 ani de activitate, firma functioneaza cu succes pe plan international, continuand sa se extinda rapid in tot mai multe tari. Este o companie tanara, bine organizata si flexibila. Ofera multe avantaje Consultantilor si Clientilor sai si se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

B-dul Nicolae Balcescu, nr. 32-34, Bucuresti