Despre EBS Romania S.R.L.

Calitatea companiei noastre este dată de cei peste 430 de oameni (media de vârstă 28 ani) care lucrează în ea şi de clienţii care ne-au acordat încrederea. Echipa EBS este formată atât din programatori, consultanţi IT şi economici cu experienţă relevantă în dezvoltarea de software şi servicii asimilate, cât şi din colegi aflaţi la început de drum.

Deşi organizaţional EBS are alura unei multinaţionale, biroul CEO este un loc familiar fiecăruia dintre noi. Echipa managerială EBS este o echipă matură, dar în acelaşi timp tânără, cea mai mare parte a ei fiind constituită din oameni care au crescut şi s-au dezvoltat în cadrul firmei noastre.
În EBS oamenii contează mai mult decât rigoarea proceselor de business. Procesele de business ale EBS sunt elabo-rate de către echipa EBS şi nu de către o instanţă decizională dintr-un alt colţ al lumii.

Privind prin prisma clienţilor externi, succesul celor 11 ani de activitate EBS se identifică cu mărci şi firme de renume consacrate pe plan european şi internaţional, precum BMW, Ford, Daimler, SAP AG, SAB Miller, Delphi Packard, Elec-trolux, Fujitsu Siemens, statul german şi UE.

Pe plan naţional şi internaţional EBS acoperă întregul ciclu de viaţă al unui produs software, începând cu etapa de analiză, consultantă, dezvoltare, testare, implementare, asigurarea calităţii până la servicii de training, support, mentenanţă şi application management.

Tehnologiile de dezvoltare software folosite în EBS sunt:

.Net 4.0 (WPF, WCF, WF, Entity Framework, ASP.NET, Silverlight, Sharepoint).
SAP ABAP (BSP, Dynpro, WebDynpro, Smart Forms, SAP Script, Adobe Forms, ALV, BAPI, ABAP OO).
Java 6 (JSF, J2EE, EJB, Struts, Hibernate).

Dacă înainte să aplici doreşti să ai o discuţie clarificatoare cu o persoană din cadrul EBS (viitor coleg, membru al bordu-lui, CEO), abordeaz-o cu încredere pe Bianca Szedlak, Senior Executive Recruting & Selection.
Pentru această discuţie îţi stăm la dispoziţie între orele: 08:00 – 22:00.
E-mail: bianca.szedlak@ebs.ro
Mobil: 0749 168 844
www.ebs.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Paris, nr 26, Cluj Napoca