Despre drg electrica srl

-PREZENTARE-
SC DRG Electrica srl


Societatea S.C DRG ELECTRICA S.R.L, inregistrată la Registrul Comerţului J17/1728/09.10.2007, avand codul unic de inregistrare fiscala RO 22535366, este o microintreprindere cu sediul in Galati, B-dul Dunărea, nr.1, cu punct de lucru in Str. Morilor Nr.6 , specializata in executia de instalatii electrice civile si industriale(cod CAEN 4321) , fiind atestata de ANRE, atestat tip Be cu nr. 8311/24.09.2012 , acesta fiind al doilea atestat consecutiv valabil pana la data de 24.09.2015
In cei 6 ani de functionare, societatea DRG ELECTRICA SRL a efectuat numeroase lucrari de executie, modificare sau extindere a unor instalatii electrice, precum si lucrari de intretinere in reteaua de distributie, fie ca subcontractor al ELECTRICA Muntenia Nord S.A., Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Galati, fie prin contractare directa.
Unele din aceste lucrari au fost relativ complexe, de exemplu cele executate pe platforma siderurgica ARCELOR MITTAL Galati, cele aferente statiilor de epurare si alimentare cu apa contractate cu Consiliile Locale din Certesti si Balasesti, jud. Galati, cea de la hotelul Turist din Eforie Sud , sau cea de la Mall Shopping City Galati.
Colaborari cu societati , cum ar fi :

- IPA SA BUCURESTI
- SIEMENS ROMANIA
- CONSUMCOOP GALATI
- BUILDING CONTROL BUCURESTI
- NEPII INVEST
DRG ELECTRICA SRL este o societate dinamica, preocupata permanent de diversificarea portofoliului de activitati, abordand de asemenea lucrari de instalatii de automatizari industriale, sisteme de comunicatie de date .
În scopul creşterii competitivităţii pe piaţă , DRG ELECTRICA S.R.L. are ca obiectiv principal calitatea tuturor lucrărilor executate.
Suntem angajaţi în respectarea cerinţelor clienţilor şi ne propunem să executăm lucrări de calitate


Suntem pregătiţi să realizăm activităţile necesare pentru a respecta cerinţele Sistemului de Management al Calităţii şi pentru a îmbunătăţi continuu eficacitatea acestuia.

Ne propunem să menţinem un contact eficient cu instituţiile publice de reglementare în domeniu.
În concordanţă cu prezenta politică referitoare la calitate, şi având în vedere asigurarea unui mediu de lucru dinamic şi motivant, ne propunem:
- angajarea în mod responsabil, eficient şi profitabil în domeniul de activitate al organizaţiei , concretizată prin creşterea cifrei de afaceri,
- colaborarea şi comunicarea activă şi permanentă cu clienţii noştri pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor acestora,
- execuţie de calitate a lucrărilor în condiţiile respectării reglementărilor legale,
- îmbunătăţirea continuă a competenţelor profesionale ale angajaţilor şi conştientizarea prin instruire a personalului cu privire la rolul pe care acesta îl deţine în controlul şi asigurare calităţii lucrărilor executate.
- creşterea satisfacţiei clienţilor referitoare la lucrările noastre.
www.drgelectrica.ro


SC DRG Electrica SRL
Administrator
Gabriel Dumitru

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

galati, Galati