Despre destine broker

Va incurajam sa ascultati cu atentie sfaturile brokerului de succes si credem ca veti descoperi care este valoarea muncii in echipa, folosind idei care deja si-au dovedit eficienta.
In dezvoltarea propriei afaceri veti intampina dificultati pe care liderii nostri le-au avut la randul lor si pe care au reusit sa le depaseasca. Calitatile si atitudinea de lider pe care le veti invata de la brokerii din DESTINE vor fi extrem de importante pentru succesul afacerii dv.
Reusita in afacerea DESTINE nu este niciodata intamplatoare. Faceti afacerea pe cont propriu, dar nu sunteti singur. La inceput poate vi se va parea ca ceea ce auziti de la linia superioara sau de la liderul din DESTINE nu are sens, dar principiile si metodele pe care le promovam sunt rezultatul multor ani de experienta.
Pentru obtinerea succesului in viata si in afaceri, sistemul de cariera DESTINE si liderii acestuia recunosc importanta dezvoltarii calitatilor personale pe care trebuie sa le aiba un lider. Integritatea, vointa, responsabilitatea, toleranta, munca multa, increderea de sine si abilitatea de a comunica, sunt doar cateva dintre acestea. Sistemul nostru cauta sa ajute fiecare broker in parte sa devina cea mai buna persoana si cel mai bun lider posibil. DESTINE pune la dispozitie carti, casete audio si organizeaza cursuri in vederea atingerii acestui scop important.
Liderii cu experienta au realizat, pas cu pas, un model de construire al afacerii si de atingere a propriilor scopuri. La fel ca in afacerile de tip franciza noi stim ca este important sa beneficiezi de experienta altora care au reusit inaintea ta!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

baia mare, Baia Mare