• De Rooy Transport

    G.M. De Rooy & Zonen Internationaal Transportbedrijf Eindhoven B.V. Ekkersrijt 2037 5692 BB Son (NL),

  • Trimiteti CV-ul pe mail

Website: www.derooy.com

Despre De Rooy Transport

Compania De Rooy are o istorie bogata, fiind o companie de transport independenta, care si-a inceput activitatea in 1923. Compania s-a dezvoltat rapid, devenind in ultima decada o companie internationala si leader in transporturi rutiere.O vasta cunoastere a pietii din domeniu, dobindita in timp, cit si un nivel inalt al automatizarii, sint motive pentru care compania noastra a obtinut un rol proeminent in Europa.In fiecare zi, mai mult de 450 vehicule transportoare special concepute de noi asigura servicii de transport de calitate in Europa.

Locatie
Avem sediul in Son(nl), dar si puncte de lucru in Oosterhout(nl), Hamont Achel si Gent(B), Preston(GB), Zary(PL), Madrid(E), Allonne(F) si Parma(I), considerindu-ne astfel leaderi in transporturile din Europa. Pozitia noastra de frunte este mentinuta de asemeni prin profesionalism. De Rooy a obtinut certificatele de calitate ISO 9002 SI 14001, demonstrand ca activitatile desfasurate de firma noastra respecta cele mai severe reguli de protectia mediului, si standarde de calitate. Zilnic departamentul nostru de cercetari lucreaza sustinut pentru gasirea unor metode noi si inovative de transaport, care se ajusteaza perfect clientilor.

Companie privata
De la infiintare si pina in prezent firma De Rooy a fost o afacere a familiei De Rooy, in prezent fiind condusa de Jan De Rooy si fiul acestuia, Gerard. In interiorul companiei este o atmosfera de lucru deschisa si familiara.

Referinte
Compania De Rooy este mindra de afacerile care le desfasoara cu fime de top din toata lumea cum ar fi: Volvo Trucks, Volvo cars Europe, DAF Trucks, General Motors, MAN Trucks, Iveco Trucks, VDL BUS International, Case New Holland, Land Rover, Jaguar, Whirlpool, Phillips Electronics.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

G.M. De Rooy & Zonen Internationaal Transportbedrijf Eindhoven B.V. Ekkersrijt 2037 5692 BB Son (NL),