Website: www.dasconsult.ro

Despre DASCONSULT

DASCONSULT este o companie specializata in servicii de resurse umane, oferind solutii complete in multe domenii de activitate.
Avem experienta in Distributie, Mentenanta, Productie, Servicii Tehnice, Finante, Contabilitate, Marketing si Vanzari, HORECA, Domeniul Juridic, Resurse Umane, IT, Facility, Aprovizionare, Energie si Utilitati.
Prin idei, initiativa, implicare si experinta, echipa noastra obtine succes, rezultatele fiind reprezentative pentru noi. Avem o echipa specializata din domeniu, fiecare membru avand o experienta bogata atat la nivel national cat si international.
Viziunea noastra este de a transforma obiectivele propuse in rezultate concrete, oferind solutii complete de personal, acestea fiind o impletire perfecta intre experienta noastra si cerintele dumneavoastra.
Integritatea, confidentialitatea, obiectivitatea si rapiditatea sunt punctele cheie ale filozofiei firmei noastre care au contribuit la incheierea multor legaturi de afaceri pe termen lung cu clientii nostri. In fond, lucram cu oameni, cea mai importanta resursa a tuturor.
Oferim un suport profesional permanent, adaptat cerintelor specifice fiecarui client deoarece avem o orientare clara spre parteneriate pe termen lung.
Legaturile noastre de afaceri au fost dezvoltate in timp pe baza increderii si a eficientei cu care raspundem tuturor solicitarilor clientilor nostri.
De asemenea, DASCONSULT organizeaza workshopuri personalizate, bazate pe nevoile interne ale fiecarei companii si caracteristicile domeniului de activitate.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Bacau, Bacau