Despre Dab Tehnic

SC DAB TEHNIC SRL, este o firma infiintata anul acesta, cu capital 100% romanesc, sustinuta de SC DAB SECURITY SRL. Societatea isi are sediul social in mun. Codlea jud Brasov, si isi desfasoara activitatea la nivel national.

SC DAB TEHNIC SRL vine in intampinarea clientilor sai cu personal specializat pe segmentul de securitate electro-mecanica si dispune de echipament tehnologic de ultima generatie. Consultanta de specialitate si analiza de risc, fac din DAB TEHNIC SRL partenerul ideal pentru solutii de securizare la orice nivel. Prin calitatea lucrarilor de specialitate cat si a costurilor de instalare scazute, prin implementarea sistemelor de securitate doar agreeate si certificate la nivel European cat si prin personalul tehnic experimentat, DAB TEHNIC SRL se impune in mod continuu in fata altor firme vechi in domeniu.

Servicii oferite de catre SC DAB TEHNIC SRL:

Consultanta de specialitate in domeniul tehnologiei de securitate

Proiectare si instalare echipamente pentru:

Sisteme antiefractie: centrale de alarmare la efractie cu sau fara monitorizare.
Sisteme de monitorizare la nivel industrial a zonelor termice: monitorizare dispozitive frigorifice medicale sau alimentare in functie de temepratura dorita, cu alarmare in dispecerat.
Sisteme control-acces : sisteme de restrictionare a accesului atasate sau nu la sisteme antiefractie, porti/bariere automate, turnicheti, video interfoane scari bloc sau apartament etc.
Sisteme de securizare perimetrala: detectie perimetrala, bariere in infrarosu, bariere cu microunde.
Sisteme de supraveghere: sisteme de inregistrare video cu transmisie on-line, sisteme de inregistrare video cu alarmare la aparitia miscarii in zonele selectate etc.
Sisteme de alarmare la incendiu: instalarea sistemelor de detectie incendiu.
Sisteme de urmarile GPS: urmarire on-line in timp real pentru persoane, mijloace de transport, animale de companie etc.
Asistenta tehnica pentru sisteme deja instalate: depanare sisteme de alarma, incendiu, control acces, detectie perimetrala, supraveghere video etc.
Solutii de securitate: analiza de risc asupra obiectivului sau spatiului destinat protejarii, elaborarea de solutii tehnice de securitate in functie de particularitatile dispozitivului vizat.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Mun.Codlea,Str.Plevnei,nr.5A, Jud Brasov, Codlea