Website: www.sfaeco.ro

Despre Conseng Enterprise SRL

Importator direct al produse de Spalare Auto Fara Apa, cautam distribuitori, se poate realiza Spalatorie auto mobila fara investitii.

Produsele de Spalare Auto Fara Apa sunt ecologice, permit spalarea auto oriunde si oricand,cu economie de bani, timp, apa, obtinand o protectie superioara a suprafelor, un aspect si stralucire de showroom. Info pe www.sfaeco.ro

Daca sunteti interesati in distribuirea, revanzarea, sau pentru a face activitatea de spalare auto fara apa, contactati-ne.

Afacere Spalatorie
Numarul de masini creste si normele de mediu se inaspresc. Solutia este spalarea auto fara apa, care este mai ieftina ecologica, produse biodegradabile, nu necesita avize si aprobari.

Cum lucreaza: Produsele de spalare fara apa SFA ECO sunt special concepute sa incapsuleze, emulsioneze si sa ridice instantaneu particulele de murdarie, formand o bariera de siguranta alunecoasa intre mizerie si vopsea, prevenind contactul cu suprafata masinii, permitand lavetei de microfibra sa absoarba si ridice amestecul lichefiat de pe suprafata fará zgarierea vopselei. Murdaria adera mai greu pe supafata astfel spalata, masina ramanand curata mai mult timp.

Pentru Organizarea unei Spalatorii auto ecologica fara apa, fixa sau mobila nu sunt necesare investitii, doar produsele SFAECO de spalare fara apa.
Cateva avantaje ale folosirii produselor de spalare fara apa SFAeco:
- cost mai mic decat spalarea clasica
- revigoreaza pigmenti vopsea, creaza o stralucire deosebita( folosita repetata elimina matuirea vopselei)
- rezultat mai bun si de durata ( stratul de protectie antistatic si antiaderenta face ca murdaria sa adere mai greu si masina ramane mai mult timp curata)
- nu mai este necesara deplasarea la spalatorie, masina poate fi spalata oriunde, oricand.
- Zero investitii pentru inceperea activitatii de spalare auto.
- salvare apa, pana la 200 litri/spalare
- ecologic, produsele de spalare fara apa sunt ecologice si biodebradabile

Pentru mai multe informatii despre produse vizitati www.sfaeco.ro

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Pictor Nicolae Grigorescu 15, Constanta