Despre COMELECTRO BG

S.C. Comelectro BG S.R.L. a fost infiinţată în anul 1997 şi are ca obiect de activitate distribuţia de echipamente şi materiale electrice de joasa şi medie tensiune, distribuţia sculelor electrice şi centralelor termice, precum şi oferirea de soluţii tehnice în domeniul automatizărilor.

Prin produsele şi serviciile furnizate, Comelectro BG creeaza valoare pentru clienţii săi în următoarele domenii: industrie, clădiri rezidenţiale, clădiri din sectorul terţiar, energie şi infrastructură.

Domenii de activitate: aparate și materiale electrice si distribuţie electrică.
Soluţii care permit alimentarea cu energie electrică în deplină siguranţă, de la generatorul electric şi până la consumatorul final.

Automatizări industriale
Soluţii pentru comanda, controlul, protecţia, supervizarea maşinilor si instalaţiilor din procesele industriale şi infrastructură.

Automatizări pentru clădiri
O gamă completă de controlere, echipamente de câmp (senzori, ventile, servomotoare) şi produse software necesare realizării sistemelor de automatizare pentru clădiri.

Scule electrice și centrale termice
O gamă completă de scule electrice profesionale pentru industrie cât și scule electrice pentru meșterit, de asemenea aparate profesionale pentru curățare și sisteme de încălzire diverse.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str. Energiei nr. 34-36, Bacau