Despre CENTURY 21 Romania

CENTURY 21 Romania face parte din Reteaua CENTURY 21®, una din cele mai mari organizatii de imobiliare din lume cu sediul central in Parsippany, New Jersey, SUA.


Sistemul CENTURY 21® include peste 8.500 de agentii detinute si administrate independent, cu peste 145.000 de brokeri si agenti imobiliari din intreaga lume, ce activeaza in 64 tari si teritorii.

La inceputul anului 2007, Reteaua CENTURY 21® Network a intrat pe piata imobiliara din Romania, oferind acesteia oportunitatea de beneficia de cei mai mult de 35 de ani de experienta in domeniu.

In conformitate cu strategia noastra, am rezervat anul 2007 pentru studii de piata, operatiuni de ajustare a metodei de abordare a pietei si pentru pregatirea asistentei oferite francizatilor. De aceea, pentru prima parte a anului, ne-am concentrat in principal pe piata imobiliara din Bucuresti. Totusi, in conformitate cu planul de dezvoltare pe urmatorii 5 ani, CENTURY 21 Romania se va extinde pe intreg teritoriul tarii, avand in vedere ca piata imobiliara din Romania este foarte dinamica, cu un trend ascendant.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

, Bucuresti