Website: www.casalebada.ro

Despre Casa Lebada

Infiintata in 1993, SC CASA LEBADA SRL, este o societate cu rãspundere limitatã de marime medie, cu capital 100% privat. Obiectul principal de activitate al societãtii este producerea de lacuri si vopsele, emailuri, solventi si diluanti organici, conform Clasificarilor activitatilor din economia nationalã – CAEN 2430. Ca urmare a eforturilor sustinute, s-au obtinut acreditari de la diverse organisme de certificare a CALITATII si astazi produsele CASA LEBADA poarta emblema ISO 9001, ISO 17025, ISO 14001, OHSAS.
La ¿nceputul anului 2004 s-a obtinut certificarea laboratorului de analize conform standardelor internationale de asigurare a calitatatii SR EN ISO 17025:2001 si astfel a avut loc integrarea firmei CASA LEBADA in marea familie a producãtorilor de vopsele de renume national Asociatia Industriei Vopselelor din Romania (AIVR).
De cur¿nd s-a finalizat certificarea sistemului integrat- CALITATE, MEDIU, SANATATE, ceea ce garanteaza continuarea activitatii firmei la ¿nalte standarde de calitate. Cum e CASA LEBADA diferita fata de alte companii producatoare de vopsele sau produse chimico-casnice?
CASA LEBADA are la baza caracteristicile unei FAMILII, si isi desfasoara activitatea intr-un sistem de echipa, in care CLIENTII NOSTRI se afla pe prin plan. Vin-o si tu sa faci parte din echipa noastra!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Sos Bucium 102, Iasi