Despre CARDEXCLUSIV SRL

CARDEX ROM este lider pe piata de felicitãri din România încã din 1996, anul înfiintãrii. Firma noastrã a început distribuirea felicitãrilor hazlii si umoristice ca o alternativã la felicitãrile cu trandafiri si garoafe ori cele turistice, care erau pe piatã în timpul respectiv. Felicitãrile CARDEX au antrenat o generatie nouã si tânãrã în lumea trimiterii felicitãrilor.
CARDEX ROMeste distribuitorul exclusiv în România al produselor CARDEX (Ungaria) - felicitãri, pungi cadouri, hârtie de ambalaj, si, de asemenea exclusiv, a ilustratelor sub licenta HALLMARK (SUA) - numãrul unu mondial în domeniu, precum si a celor sub licenta Disney, Peanuts, Garfield, Scooby-Doo, Rachel Hale, Thomas Kinkade, Forever Friends etc.
Datoritã colaborãrii cu asemenea parteneri, sortimentul de felicitãri a devenit deosebit de bogat, reusind sã creãm cea mai largã ofertã de felicitãri umoristice si traditionale, adaptatã diverselor ocazii.
Obiceiul de a dãrui a devenit parte integrantã a vietii noastre de zi cu zi. Acest fapt ne-a motivat sã prezentãm si o ofertã de
ambalaje pentru cadouri (pungi si hârtii). Scopul nostru a fost dezvoltarea unei înfãtisãri unice si în acest domeniu.
Obiectivul pe viitor a întregii echipe CARDEXROM este ca fiecare client sã-si gãseascã pentru fiecare ocazie un design pe placul lui între produsele noastre, indiferent dacã este vorba despre o felicitare, o pungã pentru cadouri sau hârtie de ambalaj.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

STR. ALEXANDRU IOAN CUZA 32 A, Brasov