Despre BUSINESS DIVISION GROUP SRL

Business Division Group este partener Orange de peste 10 ani de zile, cu peste 6 sedii regionale la nivel national, in care isi desfasoara activitatea echipe de vanzatori, tehnicieni si consultanti business to business de pe mai multe divizii ale companiei.
Investim permanent in echipele noastre, si dezvoltam mereu alte abilitati in vederea progresului profesional si a promovarii in cariera.
Misiunea noastra este sa asiguram excelenta in domeniul solutiilor de comunicare oferite de Orange Romania si a relatiilor cu clientii . Investim permanent in oameni, procese si tehnologie pentru a asigura un nivel maxim de performanta in serviciile oferite clientilor nostri.Fiecare angajat contribuie la promovarea serviciilor companiei.Parcurgem un proces riguros de recrutare a reprezentantilor Business Division Group, pentru a ne asigura ca sunt angajati cei mai buni.
Profesionalismul, orientarea catre clienti, spiritul de echipa si inovatia sunt valori ce caracterizeaza fiecare membru al echipei care a ales sa ni se alature.
Iti poti construi cariera alaturi de noi!

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

iasi, Iasi