Despre BrandFusion

Am inceput in 2005, fiind unii din pionerii consultantei de brand din Romania. Ne-am asumat rolul de a educa si de a ajuta antreprenorii sa inteleagapotentialul pe care il au brandurile lor in dezvoltarea afacerii.

Lucram temeinic, gandim strategic si abordam fiecare proiect din perspectiva business-ului. Construim parteneriate durabile si ne folosim creativitatea drept instrument pentru a da viata ideilor strategice.

Majoritatea brandurilor pe care le-am ajutat sa-si descopere potentialul sunt lideri ai industriilor din care fac parte. Gandim in termen de rezultate pe termen lung si eficienta. Proiectele noastre de rebranding au fost premiate pentru eficienta in cadrul celei mai cunoscute competitii internationale de profil, REBRAND 100® Global Awards.

Din 2013 suntem parteneri pe piata romaneasca ai Saffron Brand Consultants, una dintre cele mai mari companii de consultanta de brand din lume. Vrem sa aducem in sprijinul brandurilor romanesti experienta globala a companiei londoneze si insight-urile autentice de business.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Strada Sighisoara, nr. 36, sector 2, Bucuresti