Despre BJR Vacante-Brasov

Travel Rezervation Management-reprezentant a 120 firme germane caut agenti vanzare online in vederea distributiei de pachete turistice

Cu Travel Reservation Management(TRM) -care reprezinta un sistem de interconectare si selectie ,cat si de ofertare a pachetelor turistice a 120 firme germane - nu ve¿¿i avea asemenea costuri, complexitatea de a administra un sediu fizic (deschis in fiecare zi cu ore fixe) ¿¿i nu ve¿¿i mai avea cheltuieli fiscale, administrative ¿¿i birocratice legate de aceasta activitate, ci numai cele referitoare la activitatea dvs. de Promoter(Distribuitor/Consilier). Deci aveti doar costurile variabile ¿¿n func¿¿ie de c¿¿t de mult vre¿¿i s¿¿ v¿¿ promova¿¿i afacerea ave¿¿i s¿¿ ne faceti 12 facturi pe an pentru comisionul de ¿¿ncasat ¿¿i at¿¿t (in speran¿¿a c¿¿ Internet ¿¿i telefon ave¿¿i deja).
Cu o investi¿¿ie minima ve¿¿i avea cele mai avansate servicii si instrumente tehnologice pentru castigul si libertatea dvs, si in plus:


- Maxima autonomie ¿¿i libertate: ave¿¿i posibilitatea s¿¿ lucra¿¿i, ¿¿n cazul ¿¿n care dori¿¿i (de la domiciliu, ¿¿n timp ce calatoriti in strainatate, etc.) f¿¿r¿¿ nici o constr¿¿ngere, f¿¿r¿¿ un ¿¿ef c¿¿ruia s¿¿i da¿¿ii socoteal¿¿ (vei fi propriul t¿¿u ¿¿ef).
- Nici o obligatie orara: puteti munci, atunci c¿¿nd dori¿¿i ¿¿i ¿¿n momentul ales de dvs., chiar si part-time!
- Portal de turism super-profesionist personalizat cu datele dvs., cu mai mult de 15.000.000 de pachete de vacanta -150 operatori, 500 companii aeriene, hoteluri, vile si apartamente exclusive gata de a colecta rezervarile ¿¿n timp real din toata lumea.
- Portaluri integrate cu adev¿¿rat unice in Romania pentru destina¿¿iile exclusive ¿¿i de ¿¿¿ni¿¿¿¿¿¿¿
- Posibilitatea de a va ajuta s¿¿ crea¿¿i produse ¿¿n domeniul dumneavoastr¿¿ de competen¿¿¿¿ f¿¿r¿¿ costuri suplimentare.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

b-dul Revolutiei nr 94, Brasov