Despre Bios SRL Italia Sucursala Romania

Organism de inspectie si certificare a produselor agroalimentare

BIOS srl este un organism autonom de control si certificare, ce functioneaza în conformitate cu normele si reglementările europene in vigoare, avand ca ramura principala de activitate controlul si certificarea productie agricole in sistem ecologic.

BIOS face controlul, verificarea şi certificarea societăţilor care adoptă metodele de productie ecologica in conformitate cu principiile, metodele şi tehnicile stabilite de standardele de referinţă in toate domeniile de activitate, care pornesc de la productie şi prelucrare pana la distribuţie şi comercializare.

Astfel spus certificarea facuta de catre BIOS asigură că societăţile care oferă produse alimentare şi agricole sunt în conformitate cu cerinţele si normele stabilite pentru producţia si comercializarea in sistem ecologic.

Acreditarea şi recunoasterea noastra la nivel naţional şi internaţional are la baza cele mai importante si prestigioase institutii din lume precum: IFOAM, USDA, ACCREDIA, BIOSUISSE, IBD, ceea ce ne confera mai multa stabilitate si credibilitate in aceasta ramura a agriculturii ecologice.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Victorie, nr.95, Bucuresti