Website: www.railoc.ro

Despre banca germano-austriaca

LOCUINTA TA¿ economisire/creditare prima banca din Romania infiintata potivit Legii 541/2002 lege privind economisirea si creditarea in sistem colectiv pentru domeniu locativ. Produsul oferit de aceasta banca este in lei si presupune existenta unei perioade minime de economisire urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa pentru activitati in domeniul locativ.
E foarte dificil pentru ca putini dintre noi s-au nascut vanzatori. Cati dintre dumneavostra s-au gandit la bani si la modalitatile de finantare ca la ceva atractiv Banca noastra va ofera mediu ideal de a va forma sau de a va valorifica abilitatile de vanzator si sa fiti motivati de veniturile obtinute din aceasta activitate de distributie. SISTEM DE AVANSARE IN CARIERA! \"RBL\"
Sarcinile si responsabilitatile angajatului
Va veti intalni cu consilierul care v-a recomandat.Vi se va prezenta banca, produsul, provocarile si cerintele activitatii de distributie intr-un domeniu dinamic, al economisirii-creditarii pentru domeniul locativ. Daca sunteti atrasi de aceasta activitate, nu trebuie decat sa participati la o scurta instruire legata de normele de baza care trebuie respectate (cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea spalarii banilor, prevenirea fraudei, normele obligatorii pentru domeniul bancar). Un test va confirma ca v-ati insusit elementele de baza legate de aceste norme. FELICITARI! SUNTETI IN SISTEM! COMISIOANELE POT SA CURGA! \"RBL\"

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

str Golia nr 1, Tg Cucu (rond tramvai 6), Iasi