Despre Bacolux Intercom

Povestea Bacolux a început cu mai bine de două decenii în urmă. Proiectul a fost și rămâne o afacere de familie, construită cu răbdare și devotament, pe principii solide.
Restaurantul Hanului Craiovița a fost, în 1994, punctul de plecare pentru ceea ce este Bacolux Hotels astăzi – un lanț hotelier ce însumează peste 1000 de locuri de cazare și peste 2000 de locuri în sălile de restaurant din Craiova, Băile Herculane și Bușteni.
Hanul Craiovița a fost achiziționat în 2005 și transformat în Hotel Craiovița, fiind primul hotel al lanțului. În 2007 a fost deschisă pensiunea Bacolux din Bușteni, proiectată inițial ca și casă de vacanță, aceasta a marcat primul pas spre extindere.
Anul 2010 a adus lanțul Bacolux în Băile Herculane, prin achiziția Hotelului Diana, astfel, după o serie de investiții, pe 9 aprilie 2011, aceasta și-a deschis porțile pentru primii turiști. Astăzi Hotel Diana, reinventat, a devenit Diana Resort. Hotelul Afrodita este cel mai nou membru al lanțului. Deschis la 12 aprilie 2012 și transformat în Afrodita Resort & Spa, acesta întregește cu succes gama de servicii oferite de Bacolux Hotels.
În urma studiului realizat de site-ul HotelGuru.ro în perioada 23 noiembrie 2015 – 22 ianuarie 2016, hotelul Afrodita Resort & Spa a fost desemnat cel mai bun hotel din țară. Cele mai apreciate elemente au fost zona SPA, confortul și preparatele culinare servite la restaurantele hotelurilor.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Severinului nr.3, Craiova